3Opfriscursus bij Verkeersschool Infra

Verkeersschool Infra biedt u opfriscursus voor het volgende categorieën: B- Auto (schakelauto en/of automaat), A- Motor, AM- Bromfiets, Taxi en de E achter B opleiding (BE). Hebt u al een tijd niet gereden en bent u bang om ineens weer aan het verkeer deel te nemen? Verkeersschool Infra helpt u graag door middel van onze opfriscursus om u verkeerskennis opnieuw op peil te brengen.

Verkeersschool Infra leert u bij de opfriscursus het volgende:

– Verkeersregels en tekens.
– Veilig door het verkeer rijden.
– Sociaal rijgedrag in het verkeer.
– Tips en nog wat handige vaardigheden.

Verkeersschool Infra verwelkomt u nogmaals van harte. Verkeersschool Infra is een zekere service onderneming op het gebied van rijopleidingen voor personenauto, motorfiets en bromfiets. Een jong en snel groeiende verkeersschool die voor zijn leerlingen klaar staat om te slagen. Wij gaven rijles in Harderwijk en Terneuzen en omstreken al vanaf 2006. Als eenmanszaak, ruim 5 jaar geleden, van wegen het bereik van de pensioenleeftijd is de eigenaar gestopt en de verkeersschool overgedragen in Rijswijk. Door onze jarenlange ervaring en onze goed opgeleide instructeurs kunnen wij u een opleiding aanbieden van hoge kwaliteit en in diverse leertempo’s. Wij verzorgen rijlessen in de volgende omstreken: Rijswijk, Den Haag, Delft, Voorburg, Wateringen, Leidschendam, Ypenburg, Leidschenveen, Scheveningen, De Lier, Delftgauw, Den Hoorn, Kijkduin, Leiden, Leiderdorp, Loosduinen, Monster, Nootdorp, Pijnacker, Schipluiden, Wassenaar, Westland en omstreken.

Direct inschrijven voor een opfriscursus

Wil je een opfriscursus volgen bij Verkeerschool Infra? Dan kan je je direct heel eenvoudig en snel inschrijven doormiddel van het onderstaand formulier. Zodra we je inschrijving hebben ontvangen zullen we z.s.m contact met je opnemen.

Een moment geduld aub.